پسران بمپور

banner ads banner ads banner ads banner ads
  • m.gh.raician
  • 1397/12/22
  • 232 بازدید
  • 0 نظر

ابزارهای لازم برای برنامه نویسی:

  1. سیستم
  2. مرورگر
  3. IDE

۱) منظور از سیستم همان کامپیوتر و یا لپ تاپی می باشد که با آن برنامه نویسی می کنیم. درمورد اینکه شما از لپ تاپ استفاده کنید و یا از سیستم خانگی ، بسته به شرایط شما دارد و در کل فرقی ندارد.

در آغاز کار برنامه نویسی می توانید با یک سیستم در حد متوسط یعنی رم ۲ یا ۴ و سی پی یو دو هسته و یا سی پی یو i3 شروع کنید ولی حتما از یک پاور خوب استفاده کنید چرا که در هنگام برنامه نویسی سیستم باید توان روشن ماندن در ساعات متوالی و طولانی را داشته باشد و استفاده از یک کارت گرافیک یک گیگ ۱۲۸ بیتی و یک هارد ۵۰۰ گیک نیاز ما را تامین می کند.

مادربرد هم بهتر از مارک های خوب باشه مثل Asus , giga , msi

برای خرید لپ تاپ هم می توان از مارک های sony vaio , msi , asus ,lenovo استفاده کرد.

 

۲) مرورگر  یا Web browser

ابتدایی ترین ابزاری که برای یک برنامه نویس و طراح سایت ضروری می باشد داشتن یک مرورگر بر روی کامپیوتر خود می باشد. البته توصیه می شود که دوستان عزیز حتما چند مرورگر برروی سیستم خود نصب کنند چراکه نتیجه و خروجی کار خود را باید برروی چند مرورگر تست کنند .

مرورگر چیست؟

مرورگر یک نرم افزار است که امکان دریافت تصاویر، ویدئوها ، اسناد و یا هر نوع اطلاعات دیگری را از اینترنت برای کاربران فراهم می کند. البته مرورگرها، نرم افزار های هستند که کار تفسیر کدهای html را انجام می دهند.

انواع مرورگرها :

الف : موزیلا فایر فاکس (Mozilla firefox)

موزیلا یکی از مرورگرهای بسیار خوب و پرقدرت می باشد که می توان گفت امروزه محبوب ترین مرورگری است که مورد استفاده قرار می گیرد و کاربران بسیار زیادی در سرتاسر دنیا از این مرورگر استفاده می کنند.

این مرورگر در ابتدا بیشتر در بین کاربران لینوکس محبوبیت داشت، ولی رفته‌رفته  کاربران دیگر سیستم‌عامل‌ها از قبیل ویندوز و مکینتاش نیز استفاده از این مرورگر وب را آغاز کردند.البته فایرفاکس محبوبیت خود را مدیون کارایی بالا، امنیّت، سرعت، پایداری و قابلیت سفارشی‌سازی بالا است.

 

 

 

ب: گوگل کروم (chrome)

مرورگر گوگل کروم که محصولی از شرکت گوگل می باشد در سال ۲۰۰۸ به بازار عرضه شد که امکانات بالاتری نسبت اینترنت اکسپلورر دارد ولی تفاوت بسیاری با دیگر رقیبانش ندارد.گوگل کروم مرورگری امن، سریع و بسیار با ثبات است.

 

 

 

ج: اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer)

این مرورگر محصولی از شرکت مایکروسافت است که به طور پیش فرض روی سیستم‌عامل ویندوز نصب شده است.

 

 

 

 

د:  سافاری (Safari)
مرورگری از شرکت اپل می باشد که دارای ظاهری ساده و آسان می باشد و نیز امکانات پیشرفته و امنیت قابل قبولی دارد. از این مرورگر در سیستم‌عامل‌های Mac و ویندوز می‌توان استفاده کرد

 

 

ی: اُپرا (Opera)

آخرین مرورگری که به معرفی آن می پردازیم  مرورگر اپرا می باشد که شرکت نرم‌افزاری اپرا آن را توسعه داده‌است.این مرورگر برای کاربری‌های عمومی اینترنت نظیر نمایش وب سایت‌ها، دریافت و ارسال نامه‌های الکترونیکی و مدیریت ارتباطات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 

 

 

 

۳: نرم افزارهای برنامه نویسی یا IDE

IDE  که مخفف Integrated Development environment  به معنای محیط یکپارچه (مجتمع) توسعه است.
در دنیای فناوری اطلاعات به برنامه نویس، توسعه دهنده و به محیطی که یک برنامه نویس در آن برنامه نویسی می کند، محیط توسعه یا Development Environment  می گویند.
بنابراین IDE  یک محیط برنامه نویسی است که مجموعه ای از نرم افزارها که معمولا شامل ویرایشگر کد، (Code Editor) کامپایلر (compiler)  دیباگر (Debugger) و در نهایت رابط گرافیکی یا GUI  هستند را ، یکجا جمع کرده است ودر اختیار برنامه نویس قرار داده است.

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها