طرز تهیه خوراک بامیه
15 / 02 / 1398
0:0
[ نظرات (0) ]
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :برای 4 نفر
نمك
به میزان لازم

سیب زمینی
3 عدد

آبلیمو
دو قاشق سوپخوری

روغن
350گرم

گوجه فرنگی
نیم كیلو

جعفری (ساطوری شده)
3 قاشق سوپخوری

بامیه
نیم كیلو

فلفل
به میزان لازم


بامیه ماده بسیار لذیذی است و پخت آن بیشتر به صورت خورش در ایران متداول است .این خوراك به دلیل داشتن بامیه و سیب زمینی بسیار خوشمزه است و تلفیق این دو ماده طعم فوق العاده ای به این خوراك داده است.
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را شسته و سر آن را بگیرید و آنها را داخل مخلوط كن ریخته و خوب میكس كنید.حالا آن را از صافی رد كنید تا تخم گوجه فرنگی از مواد جدا شود(این كار اختیاری است).
بامیه ها را شسته و سر آن را جدا كنید البته فقط قسمت چوب مانند را بكنید.حالا به آنها نمك زده و در داخل روغن داغ به خوبی سرخ كنید .روغن بامیه را از صافی رد كنید و مجددا داغ كنید و حالا سیب زمینی های خرد شده را در آن سرخ كنید.حالا ظرفی مناسب انتخاب كنید و گوجه فرنگی را درون آن ریخته و اجازه دهید به جوش اید و سپس ادویه و جعفری و سیب زمینی و بامیه را به ظرف اضافه كرده و اجازه دهید خوب جا بیفتد.در مراحل پایانی پخت آبلیمو را اضافه كنید.
بامیه ها را شسته و سر آن را جدا كنید البته فقط قسمت چوب مانند را بكنید.حالا به آنها نمك زده و در داخل روغن داغ به خوبی سرخ كنید .روغن بامیه را از صافی رد كنید و مجددا داغ كنید و حالا سیب زمینی های خرد شده را در آن سرخ كنید.حالا ظرفی مناسب انتخاب كنید و گوجه فرنگی را درون آن ریخته و اجازه دهید به جوش اید و سپس ادویه و جعفری و سیب زمینی و بامیه را به ظرف اضافه كرده و اجازه دهید خوب جا بیفتد.در مراحل پایانی پخت آبلیمو را اضافه كنید.