🌴m.gh.raician🌴

banner ads banner ads banner ads banner ads
 آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :برای 4 نفر

نمك به میزان لازم
سیب زمینی        3 عدد
آبلیمو      دو قاشق سوپخوری
روغن      350گرم
گوجه فرنگی   نیم كیلو
جعفری (ساطوری شده)       3 قاشق سوپخوری
بامیه          نیم كیلو
فلفل          به میزان لازم
بامیه ماده بسیار لذیذی است و پخت آن بیشتر به صورت خورش در ایران متداول است .این خوراك به دلیل داشتن بامیه و سیب زمینی بسیار خوشمزه است و تلفیق این دو ماده طعم فوق العاده ای به این خوراك داده است. 

طرز تهیه: 

گوجه فرنگی ها را شسته و سر آن را بگیرید و آنها را داخل مخلوط كن ریخته و خوب میكس كنید.حالا آن را از صافی رد كنید تا تخم گوجه فرنگی از مواد جدا شود(این كار اختیاری است).
بامیه ها را شسته و سر آن را جدا كنید البته فقط قسمت چوب مانند را بكنید.حالا به آنها نمك زده و در داخل روغن داغ به خوبی سرخ كنید .روغن بامیه را از صافی رد كنید و مجددا داغ كنید و حالا سیب زمینی های خرد شده را در آن سرخ كنید.حالا ظرفی مناسب انتخاب كنید و گوجه فرنگی را درون آن ریخته و اجازه دهید به جوش اید و سپس ادویه و جعفری و سیب زمینی و بامیه را به ظرف اضافه كرده و اجازه دهید خوب جا بیفتد.در مراحل پایانی پخت آبلیمو را اضافه كنید. 


دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها