تصاویر گل 6

پـســران بــمـپـور

banner ads banner ads banner ads banner ads

 مواد لازم برای تهیه شیرینی گردو و خرما 

کره ۲۵۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد ( یک عدد زرده برای روی شیرینی )

روغن زیتون ۱ فنجان کوچک

بکینگ پودر ۱۰ گرم

آرد ۳.۵ لیوان

مواد لازم برای داخل شیرینی گردو و خرما  :

خرما ۱۰۰ گرم ( هسته رادرآورده و خرد میکنیم )

شکر ۱ قاشق غذا خوری

گردو درشت خرد شده ۱ لیوان

دارچین ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت شیرینی گردو و خرما  :

آب ۳ لیوان

شکر ۲ لیوان

آب لیمو ۳ قطره

طرز تهیه شیرینی گردو و خرما

اول شربت را درست میکنیم برای این کار آب  سه لیوان و شکر  دو لیوان را با هم مخلوط کرده تا شکر حل شود و میگذاریم ده دقیقه بجوشد سپس آب لیمو را ریخته و ده دقیقه دیگر در حرارت کم می جوشانیم  دقت کنید که شربت خیلی غلیظ نشود. در یک کاسه کره , دویست و پنجاه گرم  , یک عدد تخم مرغ کامل و   یک عدد سفیده , روغن زیتون یک فنجان کوچک, بکینگ پودر ده گرم  و آرد سه ونیم است که بتدریج و کم کم می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم.بمدت پانزده دقیقه در یخچال استراحت میدهیم

در یک کاسه دیگر خرماهای خرد شده , یک قاشق غذا خوری شکر , گردو و دارچین را می ریزیم

اکنون ازخمیر استراحت داده شده  کمی بزرگتر از گردو برداشته و  یک قا شق مربا خوری از مواد خرما را گذاشته  و شکل میدیم و میبندیم رویش زرده تخم مرغ مالیده و با چنگال شکل میدهیم در فر ۱۸۰ درجه گرم شده قرار داده و در مدت بیست و پنج دقیقه پخته می شود ولی مدت پخت آن به فر بستگی دارد.وقتی از فر در آوردید رویش شربت سرد بریزید وقتی شربت کاملا به خرد شیرینی رفت و شیرینی سرد شد آماده خوردن است

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها