🌴m.gh.raician🌴

banner ads banner ads banner ads banner ads

طرز تهیه لازانیا سوخاری

 لازنیا سوخاری 

لازانیا سوخاری از شیوه های جدید برای طبخ لازنیا می باشد که بسیار آسان و سریع تر از دیگر روش ها آماده می شود. شما می توانید برای مواد میانی این لازانیا از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید حتی از مواد سرد. 

 

طرز تهیه این لازنیا متفاوت را در این بخش از آشپزی بخوانید. 

 

مواد لازم لازانیا سوخاری

مواد لازم میزان لازم

گوشت چرخ کرده 300 گرم

قارچ 8 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

گوجه 2 عدد

لازانیا ورقه ای 1 بسته

پیاز 1 عدد

پنیر پیتزا به میزان لازم

پودر سیر 1 ق چ

پودر آویشن 2 ق چ

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر سوخاری 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

زردچوبه 1/2 ق چ

رب 2 ق غ

لازنیا سوخاری

 

مرحله اول : 

 

برای تهیه این لازانیا ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس نگینی ریز خرد کنید. پیاز های خرد شده را در یک تابه مناسب با حجم تمام مواد با مقداری روغن تفت دهید. 

 

مرحله دوم : 

 

گوشت چرخ کرده ای را که به دمای محیط رسده را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. 

 

مرحله سوم : 

 

قارچ ها را نیز با کمک یک دستمال مرطوب تمیز کنید پوست آن را جدا کنید و به صورت ورقه ای نازک خرد کنید و به پیاز و گوشت اضافه کرده و تفت دهید. 

 

مرحله چهارم : 

 

فلفل دلمه ای را نیز به صورت نگینی خرد کنید و به مواد لازنیا اضافه کنید . 

 

مرحله پنجم : 

 

ادویه های گفته شده را نیز به مواد لازانیا اضافه کنید میزان ادویه ها نیز ذائقه ای می باشد شما می توانید علاوه بر این ادویه ها از ادویه های دیگر مانند پودر پیاز ٬پاپریکا٬ پونه کوهی و ادویه مخصوص لازانیا استفاده کنید. 

 

مرحله ششم : 

 

گوجه ها را پوره کنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و هم بزنیدتا مواد تغییر رنگ بدهند. 

 

مرحله هفتم : 

 

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکانید و هم بزنید. پودر سوخاری و یا آرد سفید را در ظرف دیگر برزید و کنار بگذارید.

 

مرحله هشتم : 

 

در یک قابلمه به میزان لازانیا آب بگذارید تا بجوشد سپس کمی آبلیو و نمک به آب اضافه کنید. در ادامه ورقه های لازنیا را در آن بریزید و بگذارید تا نرم شود حواستان باشد تا ورقه ها به یکدیگر نچسبند. پس از نرم دن لازانیا ها را آبکش کنید و ورقه ها را دور تا دور آبکش بچینید تا بگدیگر نچسبند. 

 

مرحله نهم : 

 

یکی از ورقه ها را روی سطح کارتان بگذارید سپس مقداری از مواد گوشتی را روی آن پخش کنید. 

 

مرحله دهم : 

 

مقداری پنیر پیتزا روی لازانیا بریزید و لازانیا را حالت رول درشت بپیچانید.

 

مرحله یازدهم : 

 

رول لازنیا را ابتدا در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری غلطانید و در روغن داغ سرخ کنید. 


 

نکات مهم در تهیه لازنیا سوخاری 

اگر برای طبخ لازنیا ندارید پی از رول کردن لازنیا ها بهتر است حدود دو ساعت بگذارید درون فریز تا منسجم شود. 

 

شما می توانید به تخم مرغ مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. 

 

مواد میانی دلخواه است شما می توانید با کمترین مواد نیز این لازنیا را تهیه کنید. 

 

در تهیه مواد میانی می توانید از مرغ٬کالباس٬سوسیس و هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید. 

 

بهترین طعم دهنده به این غذا ادویه های آن است با داشتن ادویه مخصوص لازانیا طعم بی نظیری به لازنیاتان بدهید. 

 

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها