m.gh.raician.official

banner ads banner ads banner ads banner ads

 

 

آشنایی با ماهی سی باس(سی بس) یا باراماندی

آشنایی با ماهی سی باس یا باراماندی

ماهی Lates calcarifer که در آسیا به نام باس دریایی ( سی باس ) و در استرالیا باراماندی شناخته می شود ، یکی از اعضاء بزرگ خانوادهLatidae است ، که قادر به تحمل محدوده شوری بالایی بوده(Euryhaline) و پراکنش آن ، از منطقه غرب اقیانوس هند تا اقیانوس آرام از خلیج فارس تا چین ، تایوان ، پاپوا گینه نو و شمال استرالیا گزارش شده است . باراماندی در دسته ماهیان کاتادروموس ) فرو رو ( تقسیم بندی می شود که در فصل تولید مثل ، محل زندگی خود در آب های شیرین و لب شور را ترک گفته و به آب های شور دریایی ( غالباً در دهانه خوریات ) مهاجرت می نماید . 

 

بقیه در ادامه مطلب....

چگونه مصرف آبزیان باعث سلامتی انسان می شود ؟

گوشت آبزیان دریایی جزء گوشت های سفید بوده و در حال حاضر حدود 20 درصد از سهم پروتئین حیوانی کل جهان از طریق ماهی و آبزیان تامین می شود.

 

 

 

آشنایی با ترموگراف دما و رطوبت

آشنایی با ترموگراف دما و رطوبت

با توجه به اهمیت ثبت دما و رطوبت📟 ما در اینجا فرض را بر دیتالاگرهای دما و رطوبت پنداشته و این دستگاه ها را تشریح می کنیم. لازم بذکر است موارد دیگر اعم از ثبات فشار، صوت، ولتاژ و ... نیز در صنعت وجود دارد.

بقیه در ادامه مطلب....!

 

مروارید چیست؟ نحوه تشخیص مروارید اصل ، تاریخچه و خواص آن

 

مروارید گوهری است که از 6000 سال پیش به عنوان زینت مورد استفاده قرار می گرفته است و در 2500 سال قبل از میلاد مسیح، تجارت مروارید طبیعی در کشور چین رونق فراوانی داشته است. در ایران باستان نیز پرورش این گوهر دارای سابقه طولانی و غنی می باشد. 

 

به ادامه مطلب رجوع کنید...

 

چندتا دانستنی جالب که خواندن ش خالی از لطف نیست

به ادامه مطلب رجوع کنید

طرز تهیه آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت

 

آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانیان است. این غذای خوشمزه یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، البته روش تهیه آبگوشت سنتی تقریبا در تمام شهرهای کشور یکسان است، برای مشاهده آموزش آشپزی سنتی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت در ادامه با ما همراه باشید

به ادامه مطلب رجوع کنید