🌍محمدغفوررئیسیان🌍

مواد لازم برای تهیه پاکوره:  آرد نخود خام نصف پیمانه  آرد سفید نصف پیمانه  آب نصف پیمانه  تخم گشنیز پودر شده 1 قاشق چایخوری نمک و ادویه به مقدار لازمفلفل سب

طرز تهیه پاکوره یا پکوره

مواد لازم برای تهیه پاکوره:

 آرد نخود خام نصف پیمانه 
 آرد سفید نصف پیمانه 
 آب نصف پیمانه 
 تخم گشنیز پودر شده 1 قاشق چایخوری 
نمک و ادویه به مقدار لازم
فلفل سبز تند به مقدار لازم
خمیر مایع 1 قاشق غذاخوری
سبزی تازه (گشنیز،تره،شوید،ترپیاز) یک مشت
پیازکوچک 1 عدد
 

طرز تهیه پاکوره یا پکوره :

سبزی ها و پیازها را ریز ریز خرد کنید. اندازه ی یک مشت سبزی برای این مقدار کافی است. نصف استکان آب را با خمیر مایع و آرد نخود و آرد سفید را به وسیله قاشق هم بزنید و بعد سبزی تازه خرد شده را اضافه کنید اگر غذاهای تند دوست دارید به آن فلفل سبز تند بزنید اگر دوست ندارید فلفل سیاه بزنید و نمک و ادویه هم بزنید.

 

مایعی که بدست می آید غلظت آن کمی از ماست بیشتر باشد که وقتی با قاشق می ریزید راحت از قاشق سرازیر شود. آرد و آب را کنا دستتان بگذارید اگر غلیظ تر بود آب اضافه کنید اگر شل بود آرد نخود اضافه کنید.

 

به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم بگذارید تا خوب پف کند. بعد با در روغن فراوان سرخ کنید اگر روغن زیاد باشد مانند تصویر می شود و اگر روغن کم باشد شبیه کتلت و کوکو می شود.

اگر در هنگام سرخ کردن از هم می پاشید به آن یک قاشق آرد سفید اضافه کنید.
لایک : 0
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

سخن بزرگان

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد دانلود کتاب مفید الکترونیکی: همین الان فایل رایگان ما را به آسانی دانلود کنید

دانلود
نام سایت

درباره من

یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید. یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید. یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید. یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید.

متن کامل