🌍محمدغفوررئیسیان🌍

امروز طرز تهیه فلافل ترد و هم چنین پیتزای خانگی رابه شـما می آموزیم، هر دو غذای امروز جزو پرطرفدارها محسوب میشوند و کسی هم کـه بـه پخت این دو غذا وارد باشد قطعا یک آشپز درجه یک محسوب می شود، در ادامه

طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در خانه | آموزش تصویری گام به گام

امروز طرز تهیه فلافل ترد و هم چنین پیتزای خانگی رابه شـما می آموزیم، هر دو غذای امروز جزو پرطرفدارها محسوب میشوند و کسی هم کـه بـه پخت این دو غذا وارد باشد قطعا یک آشپز درجه یک محسوب می شود، در ادامه مرحله بـه مرحله و بـه صورت تصویری بهترین آموزش تهیه این دو غذای خوشمزه رابه شـما می آموزیم.

undefined
فلافل یک خوراکی گیاهی اسـت کـه از مخلوط نخود، باقلا، یا هر دو تهیه میشود. این غذا اصالتا عربی اسـت «مصری» و از آنجایی‌ کـه 2% از جمعیت ایران را اعراب تشکیل می دهند بنابر این بـه ایران هم راه یافته اسـت. مسلما بهترین فلافل های ایران در شهر هـای جنوبی مانند بوشهر و خوزستان تهیه می شود.

undefined
طرز تهیه فلافل درجه یک در خانه

کلمه فلافل از کلمه عربی فلافیل گرفته شده کـه بـه معنای فلفل اسـت. این خوراکی در اصل از باقلا تهیه میشد و روش تهیه آن در کشور هـای عربی ومصر چنین بود. اما در ایران آن رابا نخود تهیه می کنند و بهمین دلیل بـه یک غذای محبوب تبدیل شده اسـت.

 

= زمان تهیه: 15 دقیقه

= زمان پخت: 25 دقیقه

 

مواد لازم فلافل
= 2 فنجان نخود خیس‌خورده از شب قبل

= 1 شماره پیاز متوسط خردشده

= 3 حبه سیر

= یک‌ چهارم فنجان جعفری تازه خردشده «اختیاری»

= 2 قاشق غذا خوری دانه کنجد

= 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر

= 1 قاشق چای‌ خوری نمک

= 1/2 قاشق چای‌ خوری فلفل

= آب

= روغن گیاهی

 

طرز تهیه فلافل
حجم نخودها پس از ماندن در آب دو برابر خواهد شد. بنابر این حدود 3 تا 4 فنجان نخود خواهید داشت. آن‌ها را خوب شسته و آبکشی کنید.

undefined
سپس آن رابه همراه سیر، جعفری و پیاز در آسیاب قرار دهید تا خمیرمانند شوند اما نباید آبکی شوند.

undefined
اگر مخلوط بیش‌ از حد خشک باشد کمی آب بـه آن اضافه کنید. دانه کنجد، بکینگ پودر، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بهتر اسـت روی ظرف رابا پلاستیک پوشانده و بـه مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید اما اگر فرصت ندارید میتوانید ادامه دهید.

undefined
تابه نچسب را روی شعله متوسط گذاشته و حدود دو سانت روغن گیاهی پر کنید. دراین حین با اسکوپ فلافل یا دست آن‌ها را شکل داده ودر تابه بگذارید.مراقب باشید تا کاملاً طلایی شوند. حدود 5 دقیقه طول میکشد تا هر دوطرف طلایی شوند.

undefined
پس‌ازاینکه هر دو طرف طلایی شد آن‌ها را از تابه خارج نموده ودر ظرف وبر روی دستمال‌ کاغذی بگذارید. سپس آنرا داغ و همراه نان میل کنید.

undefined
فلافل ترد شـما آماده سرو می‌باشد

 

در ادامه طرز تهیه پیتزای خانگی
پیتزای خانگی ازآن دست غذا های پرطرفدار و البته سخت می‌باشد، مـا در آموزش زیر بهترین روش تصویری گام بـه گام پخت پیتزای خانگی رابه شـما خواهیم گفت.

 

گام اول

undefined
خمیر، سس پیتزا، پنیر و سایر افزودنی‌ های مورد علاقه خودرا تهیه کنید.

 

گام دوم

undefined
تهیه پیتزای خانگی

 

گام سوم

undefined
خمیر را در ظرف پیتزا گذاشته واطمینان حاصل کنید کـه خمیر یکدست باشد.

 

گام چهارم

undefined
سس گوجه‌ فرنگی را روی خمیر بمالید.

 

گام پنجم

undefined
پنیر را روی پیتزا بریزید.

 

گام ششم

undefined
مواد مورد علاقه خودرا روی پیتزا بریزید پیاز، گوجه‌فرنگی، پپرونی و غیره.

 

گام هفتم

undefined
پیتزا را در فر گذاشته و بـه مدتِ 20 دقیقه در دمای 400 درجه قرار دهید تا کاملا طلایی شود.
لایک : 0
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

سخن بزرگان

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد دانلود کتاب مفید الکترونیکی: همین الان فایل رایگان ما را به آسانی دانلود کنید

دانلود
نام سایت

درباره من

یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید. یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید. یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید. یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید.

متن کامل